Tehtäväryhmät löytyvät varauskalenterinäkymästä työvuorojen alapuolelta erikseen listattuna. Ryhmien ideana on tehdä työvuorojen jakaminen mahdollisimman helpoksi.Esimerkiksi voidaan luoda ryhmät nimeltä Aamu 1, Aamu 2 ja Aamu 3. Näihin kuhunkin ryhmään asetetaan tietyt aamuvuoron aikana suoritettavat tehtävät ja töihin ensimmäisenä tullut hoitaja valitsee itselleen ryhmän Aamu 1 ja seuraava Aamu 2:n ja niin edelleen. Näin työvuorot saadaan jaoteltua luontevasti hoitajien kesken eikä tehtäviä jää tekemättä.

Luo ryhmät tehtävänäkymään käyntien esisuunnittelua varten painamalla ryhmälistauksen yläpuolella olevaa Luo ryhmä -painiketta painamalla.

Anna ryhmälle nimi, väri ja paina Tallenna-painiketta. Tämän jälkeen voit luoda tehtäviä ryhmään ja siirtää koko ryhmän työntekijälle tai vaihtoehtoisesti jättää ryhmän työntekijän valittavaksi. Lisää työtehtävien asettamisesta työntekijälle täältä ja tehtävien luomisesta täältä.