1. Asennuspaketti


Pyydä DomaCaren MacOS-asennuspaketti asiakaspalvelustamme sähköpostilla tuki@domacare.fi.


2. Asenna DomaCare


Löydät ladatun Mac-asennuspaketin todennäköisesti koneeltasi Lataukset-kansiosta (Downloads folder). Esimerkiksi Safari tallentaa tähän kansioon automaattisesti selaimessa ladatut tiedostot. (Lataukset-kansion löydät joko alalaidan Dockista roskakorin vierestä tai avaamalla Finder-ikkunan.) Tuplaklikkaa DomaCare_asennus.dmg -tiedostoa (.dmg-tiedostopääte ei välttämättä näy sinulla eli tiedosto voi olla myös nimeltään DomaCare_asennus) aukaistaksesi asennustiedoston. 


Asennustiedosto aukeaa alla olevan kuvan kaltaiseksi. Asenna DomaCare-toiminnanohjausjärjestelmä koneellesi raahaamalla DomaCare-kuvake hiirellä oikealla puolen olevan Ohjelmat-kansion (Applications folder) päälle. Jos koneellasi on vanhempi versio (tai aikaisempi asennus) niin käyttöjärjestelmä kysyy, että haluatko korvata jo olemassa oleva DomaCare-sovelluksen. Hyväksy aiemman korvaaminen uudella painamalla Korvaa-painiketta (Replace button). HUOM. Mikäli koneella ei ole aiempia DomaCare-versioita niin tätä vaihetta ei tule ollenkaan.


Näet seuraavaksi latauspalkki-ikkunan joka kertoo milloin DomaCaren asentaminen on valmis. DomaCare on käyttövalmis heti, kun kyseinen ikkuna sulkeutuu. Asennusikkuna sulkeutuu automaattisesti. Avaa Finder-ikkunan kautta Ohjelma-kansio (Applications folder). Löydät DomaCare-sovelluksen täältä. Voit aukaista DomaCaren tuplaklikkaamalla kuvaketta tai siirtää kuvakkeen alalaidan Dockiin ottamalla kuvakkeesta kiinni ja viemällä sen näytön alalaitaan. Voit nyt siirtää työpöydällä olevan avatun dmg-tiedoston roskakoriin (kun raahaat tiedoston hiirellä kohti roskakoria niin roskakori muuttuu eject-nuoleksi). 3. Avaa DomaCare


Tuplaklikkaa DomaCare-kuvaketta avataksesi sovelluksen. Käyttöjärjestelmä varmistaa, että haluatko avata netin yli ladatun ohjelman. Klikkaa Avaa-painiketta (Open button). Ohjelma aukeaa aktivointi-ikkunaan, jossa sinun tulee valita haluamasi aktivointitapa. Ohjelma kertoo, kun aktivointi on suoritettu onnistuneesti.  Nyt pääset kirjautumaan omilla tunnuksillasi DomaCareen. Tunnukset saat esimieheltäsi.